Gratis refleksveste

Det bedste du kan gøre for dig selv og dit barn når i er cyklister, er at sørge for i bliver set i trafikken. Bliver i set vil risikoen for at der sker noget også være minimal. En måde at blive set på er med en refleksvest.

Udover det er lovpligtigt i Danmark at have refleks på sin cykel og du derfor selvfølgelig har det, så tilbyder trykfonden at du kan bestille en gratis refleksvest hos dem, til både dig og dit barn og dermed kan i gøre jer og trafikken endnu mere sikker.

Når du vil ligge en bestilling på de gratis veste skal du gå til denne side og vælge hvor mange refleksveste du vil have i hver størrelse. Du kan maksimalt bestille 3 refleksveste og hvis du skal bestille til en større gruppe børne eller lignende, så se længere nede på siden. Leveringstiden er lidt lang (ca. 3 uger), men husk på det er fordi det er gratis.

Du kan ligeledes som klasselærer, skoleinspektør eller andet med ansvar for en større gruppe børn, bestille gratis refleksveste til hele banden. I det tilfælde skal du navigere til denne side for at lave en større bestilling.

Der skal lyde en tak til Babypakkergratis.dk som har oplyst mig om denne information og dermed været med til at udvikle denne artikel. På deres hjemmeside kan du finde information om et hav af andre gratis ting du kan få til baby og børn.

Leave a comment

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *